Praktijk De Jaspis

Metamorfose massage

Deze zachte massagevorm is ontwikkeld door Dr. Robert St. John (1914-1996), arts en reflexoloog, hij noemde deze massagevorm ook wel prenatale therapie.

In de prenatale periode wordt namelijk je basis gelegd voor je talenten, je kwaliteiten en voor de belemmeringen die je er steeds weer van weerhouden te zijn wie je werkelijk bent.

Tijdens de Metamorfose massage worden voeten heel zacht gemasseerd op de zogenaamde prenatale lijnen.

Metamorfose massage kan helpen blokkades op te ruimen en te verwerken om zo een nieuwe start te maken. Deze vorm van massage werkt heel ontspannend, brengt de geest tot rust en kan ondersteunend werken in periodes van veranderingen zoals echtscheiding, verhuizing, zwangerschap, verandering van (werk)omgeving.

Deze zachte vorm van massage is geschikt voor volwassenen, kinderen en zwangeren. Het kan helpen bij stressgerelateerde en zwangerschapsgerelateerde klachten, spanningen, bij drukke kinderen, chronische klachten enz. Door de Metamorfose massage toe te passen kun je ervaren dat er meer is dan wat we kunnen zien. Je kunt ervaren dat er ook een "innerlijke" kant is.