Praktijk De Jaspis

Fonoforese

“Met een stemvork (fonoforese) behandeling uw eigen levenskracht, energie en gezondheid hervinden.”

In hectische tijden vol stress en drukte schuilt al snel het gevaar jezelf te “vergeten.” Een veeleisende baan, steeds meer sociale verplichtingen, een relatie of gezin, een veranderende wereld om ons heen en de welvaartsgedachte “meer is beter..” Is er nog tijd en ruimte voor u zelf? Het is niet verwonderlijk dat veel mensen tegenwoordig klachten hebben zoals; vermoeidheid, ziek, chronische – en mentale ziektes, adhd of “opgebrand” raken (burnout).

Hans Cousto ontdekte de link tussen de bewegingen van de planeten en de muziek. De omwentelingsritmes van de hemellichamen, de trillingsfrequenties, heeft Hans Cousto geoctaveerd tot voor de mens hoorbare tonen. Hans Cousto liet stemvorken maken met die specifieke planeet frequenties. Het verklaart dat elk deeltje van ons lichaam uiteindelijk een vorm van energietrilling is, of ook wel een golffrequentie. Recent beschreef dr. William Tiller van de Universiteit van Stanford, “Ieder atoom, molecuul, cel en klier in ons lichaam heeft een kenmerkende frequentie die straling absorbeert of uitzendt”. Dat wil zeggen dat elk fysiologisch systeem een unieke frequentie heeft die trillingen kan ontvangen of verzenden!

Alles is energie, ook ons lichaam is energie. Energie is trilling. Is ons lichaam in onbalans dan heeft het een onregelmatige trilling. Bieden we ons lichaam een zuivere, gezonde trilling aan dan herstelt de balans zich en genezen wij. Een van de manieren om ons lichaam gezonde trilling aan te bieden is met de stemvorken. De stemvorken zijn afgestemd op verschillende zuivere trillingsfrequenties van de aarde en de kosmos.

Bij een behandeling worden, afhankelijk van de klachten, de stemvorken op acupunctuurpunten, botten of bij chakra’s gebruikt. De trilling van de stemvork dringt diep door in het lichaam, tot op mergniveau, en brengt harmonie en dus verandering teweeg. Voor wie dit zelf eens wil ervaren: een behandeling duurt ongeveer een uur. Wil je thuis dagelijks verder gaan om jezelf te behandelen, dan kun je altijd zelf de voor jou belangrijkste stemvork aanschaffen.